Nieuws

Opening van onze nieuwe kledingwinkel te Scherpenzeel

6, 7 en 8 februari stonden in het teken van de feestelijke opening van onze nieuwe kledingwinkel in Scherpenzeel. Na heel hard klussen aan ons pand aan in de Dorpsstraat was het eindelijk zover. Dit gemoedelijke dorp is weer een damesmodezaak rijker. Je vraagt je misschien af wat ons uniek maakt, dus laten we dat eens toelichten.

Van Nicole naar Roos

Voorheen bestonden we onder de naam Nicole Mode en waren we ook al te vinden in Scherpenzeel. Onze lieve, oude en vertrouwde klanten weten dus wat ze kunnen verwachten. Desalniettemin hebben we de zaak niet voor niks in een nieuw jasje gestoken. Er waait een frisse wind door onze winkel. We hebben ons merkenpakket iets uitgebreid en willen nog meer focus leggen op de winkelbeleving.

Van kleding tot schoenen en accessoires

In principe kan je complete outfits bij ons scoren: van kleding tot schoenen en accessoires. We hebben het allemaal in huis voor alle generaties. Kom je een keer gezellig samen met familie, vriendinnen en/of collega’s bij ons winkelen? We adviseren jullie graag, zelfs ná onze reguliere openingstijden. Maak een afspraak door te bellen naar 06 5734 3428 of stuur ons een mailtje. Roos Stijl voor jou en mij: fashion voor iedere vrouw in Scherpenzeel.

 

Lekker neuzen of professioneel stijladvies

Of je nu even lekker door de rekken heen wilt neuzen of écht op zoek bent naar iemand die je kan helpen bij het ontwikkelen van een stijl: het kan allemaal bij Roos Stijl. Personal branding is iets waar wij in de loop der jaren veel mee te maken hebben gehad en waar we ons in blijven ontwikkelen. Het betekent dat we je helpen om de publieke perceptie van jouw individu te beïnvloeden door middel van kleding, zodat je je carrière of invloed kan bevorderen. Kortom: stijladvies voor iedere vrouw in iedere fase van het leven.