Nieuws

Fashion trends voor de zomer van 2020

Ondanks dat de wereld nog steeds redelijk stil ligt, zijn wij volop bezig met het onderzoeken van de fashion trends voor de zomer van 2020. We hopen natuurlijk op een lekkere, simpele, gezellige – en hopelijk ook zonnige – periode. Waarschijnlijk gaan we allemaal op vakantie in eigen land, pakken we waar mogelijk terrasjes in Scherpenzeel en omstreken of komen we zelfs niet verder dan Tuinzania of de Balkon Landen. De trends die wij gespot hebben zijn hier gelukkig goed op aangepast. Let’s have a look.

Maxi jurken

Een maxi dress is niet alleen super mooi om te zien, maar is bovendien erg functioneel. Als het zonnetje even schijnt komen korte jurkjes en rokjes vaak al snel in overvloed op straat, maar de maxi dress is geschikt voor elk soort weer en kan zowel in het voorjaar als midden in of na de zomer gedragen worden. Hierbij blijven blote benen bedekt, zit het heerlijk comfortabel én zie je er fancy uit. Heb je nog nooit een maxi dress gedragen? Laat je dan eens verrassen door het aanbod in onze winkel. Wij durven te stellen dat als je er één aan hebt gehad, je er nooit meer vanaf wil.

Enkellaarsjes

Tot slot gaan we veel sportieve sneakers zien. Ook deze zijn weer in allerlei soorten en materialen verkrijgbaar, maar het belangrijkste is toch wel kwaliteit. Een goede schoen moet duurzaam zijn en ten slotte lang mee gaan. Dus ongeacht of je kiest voor een witte of kleurrijke variant, hoog of laag, kies bovenal voor kwaliteit. Variatie én kwaliteit hebben wij genoeg te bieden, dus kom vooral eens kijken wat er voor jou te scoren valt.

White tees

Witte t-shirts doen het eigenlijk altijd goed als basic. Ook deze relaxte zomer, zeker weten. Vooral leuk met een vrolijke opdruk of een origineel statement bovenop een stoere jeans of een kleurrijk rokje en gecombineerd met een hakje, slipper of gymp. Over dat laatste zo direct meer. Ons aanbod in witte t-shirts is breed en betaalbaar.

Sportieve sneakers

Wat we ook veel gaan zien deze zomer zijn enkellaarsjes in allerlei soorten en materialen. Nette dwarslaarzen of juist stoere cowboyboots. Veel subtiele nudetinten, maar juist ook met interessante en opvallende details zoals zilveren gespjes. Het kan allemaal, dus wederom voor ieder wat wil(d)s. En ze zijn perfect te combineren met bijvoorbeeld de eerder benoemde maxi dresses – of in dit geval juist mét blote benen en een fleurige rok.