Nieuws

De 5 coronacrisisregels in winkels

Een kleine update van Roos. Allereerst hopen we dat jullie gezond zijn en willen we iedereen bedanken voor de steun in deze bizarre tijd. We zijn blij nog steeds lieve klanten te mogen ontvangen, maar de coronacrisis zorgt natuurlijk voor een andere winkelervaring dan je gewent bent. Zo kennen we inmiddels deze RIVM regels:

  • Houd 1,5 meter afstand van andere mensen
  • Desinfecteer je handen voor en na bezoek
  • Kom niet als je verkouden bent of koorts hebt
  • Betaal bij voorkeur contactloos met pin
  • Maximaal 6 mensen in de winkel

Personal shopping ervaring in Scherpenzeel

Dit doen we voor zowel jou als onze veiligheid. Het is nu even niet anders helaas. We proberen er het beste van te maken. Vind je het fijn om een personal shopping ervaring te hebben? Bel dan naar 033 258 92 32  of stuur een mailtje om ons over je wensen te informeren. Als je bijvoorbeeld specifiek op zoek bent naar een goede jeans of fijne jurken, dan leggen we alvast wat leuks voor je klaar. Geen tijd tijdens onze reguliere openingstijden? Het is ook mogelijk om een afspraak te maken om alleen of samen met anderen gezellig een avondje te komen shoppen.

Breed scala aan mooie merken

Het aanbod in onze winkel is breed: er is voor ieder wat wils. Daarom hebben we veel diverse mooie merken. Laten we er eens twee uitlichten: we hebben veel easy-to-wear items van Aaiko, een Nederlands merk waarin creativiteit centraal staat en waar collecties door reizen, nieuwsgierigheid en moed geïnspireerd worden. Maar bijvoorbeeld ook van Lizzy & Coco, een damesmodemerk dat inspeelt op actualiteit en kwaliteit met een Nederlandse pasvorm. De collecties zijn uitsprekend en de kledingstukken zijn vaak voorzien van opvallende prints: beide ontzettend leuk voor in de zomer!